Om Frydendals Dyreklinik

annabell-png

Annabell Jensen er klinikkens primære dyrlæge. I 2006 blev hendes barndomsdrøm om at blive dyrlæge opfyldt, da hun dimitterede fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Siden da har hun erhvervet sig 10 års erfaring som praktiserende dyrlæge på Slotsbyens Dyreklinik, med speciale i smådyr, kirurgi og øjensygdomme og et ry for høj faglig standard.

Annabell er således både indehaver og stifter af klinikken på Frydendal og har udover sine kvalifikationer som dyrlæge, også rig erfaring med livet på landet, da hun er opvokset og stadig bor på en gård med masser af dyreliv omkring sig. For Annabell er det vigtigste at patienternes behov og tryghed er i centrum under behandlingsforløb og at der er tid til den enkelte under mottoet – “På Frydendals Dyreklinik er alle patienter lige vigtige.”

Klinikken ligger på gården Frydendal lidt uden for Vinderød i Frederiksværk. En klinik med fokus på høj faglighed og professionel kvalitet. Der tages imod alle slags kæledyr, alt fra hunde, katte, kaniner, marsvin osv. Klinikken er helt nybygget i den ene længe på den gamle gård. Den er indrettet med topmoderne udstyr, lige fra digitalt røntgenanlæg, der sikrer helt skarpe billeder hurtigt og præcist til narkose og overvågningsudstyr, ultralydsscanner og blodanalyse apparatur der giver svar på prøver i løbet af en halv time.

Alt udstyr er købt nyt og i den bedste kvalitet fordi kun det bedste er godt nok til patienterne.

Det vil glæde mig at se Jer hos Frydendals Dyreklinik.

På klinikken møder du vores dygtige personale:

Annabell Jensen
Dyrlæge

Janni Lyngsø
Veterinærsygeplejerske

Julie Poulsen
Veterinærsygeplejerskeelev

Heidi Nielsen
Dyrlæge

Olivia Lyngsø
Veterinærsygeplejerske

Helle Rasmussen
Husalf

Anne Topholm
Dyrlæge

Signe Koch
Veterinærsygeplejerskeelev

Frydendals Dyreklinik

Frydendals Dyreklinik
Helsingevej 79
3300 Frederiksværk
Tlf. 20923732
mail@frydendalsdyreklinik.dk

Konsultation efter aftale

Besøg os på facebook hvor vi løbende har nyheder og gode tilbud

Book tid online her!